Drojdie pentru fermentare, Enartis SB, 500 g

Cod produs: 2019280010201
search
Ultimele bucati Grabeste-te, alte 14 persoane vizualizeaza acest produs.
79,99  lei
Livrare in maxim 5 zile lucratoare
Produsul este in stoc

Drojdie destinată folosirii în procesul de vinificație al vinurilor albe, roșii sau roze. Recomandată pentru producția vinurilor tinere și a celor ușoare. Temperatura de fermentație 15-30 grade Celsius.

  • 14 zile de retur
  • Plăți securizate
  • Asistență telefonică

Vezi și alte recomandări:

29 alte produse din aceeași categorie

Enartis Ferm SB este o drojdie uscată destinată folosirii în procesul de vinificație al vinurilor albe, roșii sau roze. Se dizolvă în 10 părți de apă caldă curată, 35-38 grade Celsius, se amestecă și se lasă 20 de minute, apoi se reia amestecul. La final se adaugă în must la începutul fazei de umplere a vasului. Diferența de temperatură între suspensie și must/vin nu trebuie să depășească 10 grade Celsius. Omogenizarea se face prin pompare în circuit sau prin amestecare. Asigură o fermentație regulată și completă care oferă vinurilor o aromă intensă, curată și proaspătă.

Principalele caracteristici ale produsului: 

  • Drojdie Saccharomyces cerevisiae ex r.f. bayanus
  • Recomandată pentru producția vinurilor tinere și a celor ușoare
  • Temperatura de fermentație 15-30 grade Celsius
  • Faza de întârziere scurtă
  • Viteză de fermentație rapidă
  • Toleranța alcoolică mai mică sau egală cu 13%
  • Rezistență la dioxid de sulf (SO2): 50 mg/L
  • Raport zahăr/alcool: 16,5 grame de zahăr la 1% alcool
  • Azot necesar mediu
  • Oxigen necesa mediu
  • Producția de etanol scăzută
  • Formare redusă de spumă
  • Aciditate volatilă redusă, poate crește dacă mustul este foarte bogat în zahăr
  • Doza recomandată este de 20-40 grame / 100 litri de must sau vin
  • Doza maximă este recomandată în cazul strugurilor afectați de mucegai și condiții microbiologice nefavorabile pentru fermentare.

Tip
Drojdie pentru fermentare
 
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.