Drojdie pentru fermentare, Enartis SC, 500 g
Drojdie destinată folosirii în procesul de vinificație al vinurilor albe, roșii și roze tinere și ușor de băut. Temperatura de fermentație 15-30 grade Celsius.
Vezi și alte recomandări:
30 alte produse din aceeași categorie
EnartisFerm SC produce vinuri cu arome curate, proaspete și intense, respectând caracteristicile varietale ale strugurelui de origine. Este recomandată pentru producția de vinuri tinere și ușor de băut. Se dizolvă în 10 părți de apă caldă curată, 35-38 grade Celsius, se amestecă și se lasă 20 de minute, apoi se reia amestecul. La final se adaugă în must la începutul fazei de umplere a vasului. Diferența de temperatură între suspensie și must/vin nu trebuie să depășească 10 grade Celsius. Omogenizarea se face prin pompare în circuit sau prin amestecare. Asigură o fermentație regulată și completă care oferă vinurilor o aromă intensă, curată și proaspătă.
Cararcteristicile produsului:
- Specii Saccharomyces cerevisiae
- Vinuri albe, roșii și roze tinere și ușor de băut
- Producția de vinuri cu caracteristici varietale accentuate de arome delicate de fermentație
- Fermentație fiabilă în procesarea volumelor mari
- Temperatura de fermentație: 15-30ºC
- Fază de întârziere: scurtă
- Viteza de fermentație: rapidă
- Toleranța alcoolică: ≤ 13% v/v
- Factor killer: neutru
- Randament zahăr/alcohol: 16,5 g zahăr per 1% alcool
- Cerințe de azot medii
- Cerințe de oxigen medii
- Producție de aciditate volatilă scăzută
- Producție de acetaldehidă scăzută
- Producție de H2S scăzută
- Producție de SO2 scăzută
- Producție de spumă scăzută
- Compatibilitate cu fermentația malolactică: bună
- 20-40 g/hL
- Doze mai mari se aplică în cazul strugurilor alterati, concentrațiilor mari de zahăr și musturilor în condiții microbiologice neperfecționate
- Tip
- Drojdie pentru fermentare
error Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
feedback Reclama un comentariu
check_circle Raport trimis
error Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
check_circle Recenzia a fost trimisa
error Recenzia ta nu a putut fi trimisa