Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Plug de ingropat Ruris TS103

Cod produs: 10327172
  • -30%
search
Ultimele bucati Grabeste-te, alte 9 persoane vizualizeaza acest produs.
289,00 lei (- 30%)
202,30  lei
Livrare in maxim 5 zile lucratoare
Produsul are stoc limitat

Plug de ingropat ( rarita) TS 103 de la RURIS este accesoriulul necesar in toate gospdariile, fiind folosita penru realizarea biloanelor pentru rasaduri sau pentru semintele ce trebuie plantate. 

  • 14 zile de retur
  • Plăți securizate
  • Asistență telefonică

Prin afanarea solului in prealabil cu motosapatoarea RURIS, se pot face biloanele. Avantajul este ca timpul de realizare al biloanelor in solul afanat este mult redus, iar consumul mediu de carburant este sub 7 litri/hectar. Montajul raritei se face simplu, prin fixarea acesteia pe suportul piciorului de la motosapatoarea RURIS, iar adancimea este reglabila, in functie de solul si tipul de cultura ales pentru insamantare. Pentru Motosapatoarele RURIS care se echipeaza cu rarita, pe axul transmisiei pentru tractare si deplasare se monteaza rotile de cauciuc sau rotile metalice, daca pamantul are componenta de argila. Rarita mai poarta denumirea si de plug pentru bilonat. Rarita se utilizeaza pe toata gama de motosape DAC si motosapatoare RURIS. Timpul mediu de exploatare este diminuat de la 5-6 ore/ hectar la 1-2 ore, pentru formarea biloanelor. Totodata, consumul de carburant este semnificativ diminuat

Brand
RURIS
 
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.