

Ardei conic timpuriu, fructe uniforme de 13-15 cm lungime, cu o greutate de 120-130g. Prezinta rezistenta la virusul petelor de bronz. Soi romanesc.
Ardeiul este una dintre cele mai consumate legume, preferata in bucataria romaneasca datorita nenumaratelor moduri in care poate fi preparata. Ardeiul poate fi consumat crud, murat, conservat sau gatit in mancaruri. Se creste foarte bine in sere dar si in camp. Se folosesc rasaduri, iar semanarea incepe in februarie-martie. Perioada cea mai propice pentru semanarea in camp este este sfarsitul lui aprilie, inceputul lui mai.
Caracteristicile plantelor rezultate din semintele de ardei conic Peles:
Pentru plantarea ardeilor se recomanda folosirea rasadului, dar se poate semana si direct in camp. Se planteaza cate doua rasaduri intr-un loc, pentru o mai buna sustinere a plantelor. Recolta se va obtine in perioada iulie-octombrie.
Ardei conic timpuriu, fructe uniforme de 13-15 cm lungime, cu o greutate de 120-130g. Prezinta rezistenta la virusul petelor de bronz. Soi romanesc.
error Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
feedback Reclama un comentariu
check_circle Raport trimis
error Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
check_circle Recenzia a fost trimisa
error Recenzia ta nu a putut fi trimisa