Conservant alimentar pentru vin, 0.2 L

Cod produs: 2019280010591
search
Ultimele bucati Grabeste-te, alte 3 persoane vizualizeaza acest produs.
5,99  lei
Livrare in maxim 5 zile lucratoare
Produsul este in stoc

Conservant alimentar ce asigură fermentația controlată, fiind utilizat în industria vinului și conservelor.

  • 14 zile de retur
  • Plăți securizate
  • Asistență telefonică

Vezi și alte recomandări:

30 alte produse din aceeași categorie

Tratamentul cu SO₂ 6% se aplică la zdrobirea strugurilor și obținerea mustului, asigurând o fermentație optimă și păstrarea calităților organoleptice ale vinului. Dozaj recomandat: 1 litru de soluție comercială la 1000 kg de struguri în timpul zdrobirii, pentru un rezultat optim.

Principalele caracteristici ale produsului:

  • Asigură fermentația controlată a vinului
  • Doza recomandată: 70-100 ml SO₂ / 100 L de vin
  • Conservant alimentar ce asigură o fermentație controlată, fiind utilizat în industria vinului, conservelor etc
  • Doza recomandată: 40-50 ml SO₂ / 100 kg struguri.
Tip
Accesorii Bauturi
 
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.