- Produs nou

Fructele sunt foarte dulci, de culoare galben aramiu, cu puncte albe. Pulpa este crocanta si consistenta, galbena, parfumata.
Par Nashi Hosui este un soi de par asiatic originar din Japonia.
Pentru obtinerea de fructe cu dimensiuni mai mari, se rup o parte din fructe. Lasand doar un singur fruct dintr-un buchet de fructe, se obtin fructe cu dimensiuni cuprinse intre 6-7 cm in diametru.
Caracteristicile Parului Nashi Hosui sunt:
• Perioada de plantare - februarie-aprilie, octombrie-decembrie
• Perioada de recoltare - august-septembrie
• Nashi este o sursa extraordinara de vitamina C, acid folic si fibre
• Soi rezistent la temperaturi scazute
• Gustul este deosebit, o combinatie foarte interesanta si savuroasa de mar-par-gutuie
• Prefera un loc de plantare insorit
• Rustic si viguros, nu depaseste 3 m inaltime
• Este un par ce se preteaza pentru dulceata
• Fructele pot fi pastrate 4-5 luni
• Polenizatori - Williams, Favorita lui Clapp, Nijisseiki
Fructele sunt foarte dulci, de culoare galben aramiu, cu puncte albe. Pulpa este crocanta si consistenta, galbena, parfumata.
error Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
feedback Reclama un comentariu
check_circle Raport trimis
error Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
check_circle Recenzia a fost trimisa
error Recenzia ta nu a putut fi trimisa