Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Set de măsurare

Cod produs:
search
Ultimele bucati Grabeste-te, alte 1 persoane vizualizeaza acest produs.
75,00  lei
Produsul este in stoc furnizor

Set format din alcoolmetru și indicator de fermentare. 

14 zile de retur

Plăți securizate

Asistență telefonică

Alcoolmetrul este folosit la determinarea conținutului de alcool din băuturile alcoolice preparate la cazanele sub presiune. Măsurarea se efectuează prin scufundarea aparatului în lichidul respectiv. Alcoolmetrul poate fi amplasat și în accesoriul special care se atașează la țeava de evacuare a vasului de răcire. Valoarea conținutului de alcool se determină prin citirea diviziunii de pe scala vizibilă.

Indicatorul de fermentare este utilizat pentru a determina sfârșitul fermentării. Pentru distilarea borhotului este necesar ca întreaga cantitate de zahăr să se fermenteze în alcool. În cazul în care tescovina (comina) nu a fermentat pe deplin, se obține mai puțină țuică. Rachiurile care sunt obținute imediat după terminarea fermentării sunt mai calitative. Citirea de valoare a indicatorului de zahăr în gradele lui Oechsle trebuie să fie ˚0e.

Caracteristici:

  • Setul conține un alcoolmetru și un indicator de fermentare
  • Ustensile de calitate superioară
  • Măsurare sigură, fără erori
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.